JVB Vloerverwarming

JVB Vloerverwarming

JVB Vloerverwarming

Vloerverwarming

Meer dan alleen warme voeten

Vloerverwarming doet meer dan alleen uw koude voeten verwarmen en is zeker geen overbodige luxe. Als je vloerverwarming vergelijkt met andere warmtebronnen zijn er talloze voordelen te noemen. Wat dacht u van een kostenbesparing op de energierekening of aan het bijkomstige voordeel van een prachtige vloer die u bij de aanleg van vloerverwarming kunt plaatsen.


Aanzienlijke kostenbesparing

Een voordeel wat direct waarneembaar zal zijn, is dat u minder hoog kunt stoken in vergelijking met radiatorverwarming en u toch een goede en aangename gevoelstemperatuur in huis krijgt. Door de lage temperatuurinstelling is er op jaarbasis ook een aanzienlijke energiebesparing te verwachten, die kan oplopen van 10 tot 15 %. Het systeem werkt namelijk met een watertemperatuur van 25 a 35 graden Celsius. Vanuit milieuopzicht is dit een hele mooie besparing en u merkt het natuurlijk ook zelf in de portemonnee.


Betere warmteverdeling

Zoals gezegd voelt de warmte van vloerverwarming veel aangenamer. Dit komt doordat de warmte heel gelijkmatig wordt verdeeld. De warmte straalt omhoog, waardoor de ruimte gelijkmatig verwarmd wordt.
Voor mensen met allergische of astmatische verschijnselen is vloerverwarming ook een uitkomst. De lucht is minder benauwend en er is ook minder stofcirculatie. Er zijn immers geen radiatoren of andere buizen die stof kunnen vasthouden.


Waar kiest u voor:

de vloer als hoofd- of bijverwarming
Als uw huis nog gerealiseerd moet worden, waarom kiest u dan niet meteen voor vloerverwarming voor uw gehele woning? U kunt dan gelijk profiteren van de talloze voordelen van deze warmtebron.


Ook in een bestaande woning is het mogelijk om de vloerverwarming als hoofdverwarming te gebruiken. U kan ook kiezen voor bijverwarming dan moet er een radiator aanwezig blijven. Ook dan kunt u profiteren van de energievoordelen van vloerverwarming en alle andere bijkomstige gemakken. Vloerverwarming is een uitstekende aanvulling op uw centrale verwarming.


Nadat de keuze voor hoofd- of bijverwarming is gemaakt en is ge´nstalleerd, wordt de installatie aangesloten op het bestaande CV-net (stadsverwarming) en bedrijfsklaar gemaakt.

 
Laat de vloer uw huis comfortabel verwarmen
Kleihoogt 30 • 2651 KV Berkel en Rodenrijs • T. 010-5149495 • F. 010-5149496 • E.