JVB Vloerverwarming

JVB Vloerverwarming

JVB Vloerverwarming

Werkwijze

De aanleg van vloerverwarming

Als uw huis nog gerealiseerd moet worden zult u weinig merken van de aanleg van vloerverwarming. Uw keuze voor vloerverwarming wordt meegenomen in de bouwplannen en als u uw huis betrekt kunt u gelijk genieten van de aangename warmte. Wilt u in uw bestaande huis graag vloerverwarming aanleggen, dan hoeft u zich geen zorgen te maken voor grote overlast. De aanleg van vloerverwarming wordt door JVB Vloerverwarming namelijk op een snelle en stofvrije manier gerealiseerd.


Hoe gaan we te werk

De warmte in uw huis komt tot stand door warm water in verwarmingsbuizen te laten stromen. Voor de watertoevoer onder de vloer wordt gebruik gemaakt van hoge kwaliteit verwarmingsbuizen, die in uitgefreesde sleuven of op een speciale vloer- en randisolatiefolie ge´nstalleerd worden.


Bij het leggen van de verwarmingsbuizen wordt goed gelet op de onderlinge afstand en de lengte van de buizen om een goede warmteverdeling te krijgen.


Garantie

Wij bieden u op onze vloerverwarmingssystemen een uitgebreide garantie. Dit betekent 1O jaar garantie op de vloerverwarmingsbuizen, een fabrieksgarantie van 2 jaar op de regelunit en een fabrieksgarantie van 1 jaar op de pomp.


Service

Wilt u meer informatie over vloerverwarming of een vrijblijvende offerte, neem dan contact met ons op.

 
Laat de vloer uw huis comfortabel verwarmen
Kleihoogt 30 • 2651 KV Berkel en Rodenrijs • T. 010-5149495 • F. 010-5149496 • E.